Show simple item record

dc.provenanceUnitat Audiovisual Institut del Teatre
dc.creatorRoldán, Vicente
dc.date.accessioned2021-07-10T10:05:43Z
dc.date.created2020-11-26T12:46:45Z
dc.date.issued2020-10-24
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12966/627
dc.descriptionTreball final de coreografia i interpretació del CSD. Enregistrat al Teatre Estudi de l'Institut del Teatre (Barcelona), el 24-10-2020.
dc.description.abstract"Jugàvem a imaginar escenes de ciència ficció, a crear paisatges apocalíptics per als nostres relats. De sobte la realitat se'ns avança de nou. Ens planteja dubtes sobre el físic. Provoca pors sobre els nostres límits. Posa en escac les relacions amb els altres. Resitua les connexions entre el que és diví i el que és humà. Aquell futur que semblava tan llunyà i impossible ens assetja molt de prop. Sentim la veu de la mort, aquesta veu que feia molt de temps que no escoltàvem. Potser alguna cosa passada i caduca. Potser alguna cosa que pugui fer-nos tornar al present. I respirar. Oxigenar els espais que se'ns presenten erms i estancs. Introduir foscor en l'estela que deixa el neó com a únic camí de salvació per a una llum cada vegada més refractada. Una foscor palpitant que ens anuncia, un cop més, el crepuscle dels ídols." -Fragment extret de la pàgina web- <br> Intèrprets: Lúa Cárdenas, Ariadna Estivill, Cristina Mallo, Anna Rosell, Marta Serret <br> Música: Carlos Cuenca ; vestuari: Sergi Cerdan Aguado, Nina López Le Galliard, Caterina Morla ; il·luminació: Gabriela Bianchi ; mirada externa: Eugènia Mur ; coordinació tècnica: Marc Ases ; tècnic de llums: Carlos Lucena ; tècnic de so: Toni Suñé ; tècnic de maquinària: Oriol Partagàs <br>
dc.formatVídeo
dc.format.extent00:40:30
dc.rightsEl MAE facilita l'accés a aquests materials únicament amb finalitats educatives i de recerca. Per a qualsevol altra finalitat, és responsabilitat dels usuaris la tramitació dels drets. Contacteu amb biblioteca.itb@institutdelteatre.cat si necessiteu suport.
dc.subjectCoreografies
dc.subjectTesis i dissertacions acadèmiques
dc.subject.classificationInterpretació
dc.titleSomewhen across the rainbow
dc.typeEspectacle
dc.date.updated2020-11-26T13:47:57.306Z
dc.description.placeBarcelona
dc.rights.accessRestricted access to the local community
dc.date.lift10000-01-01
dc.contributor.teacherBoronat, Albert
dc.contributor.teacherLérida, Juan Carlos


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record