Show simple item record

dc.provenanceUnitat Audiovisual Institut del Teatre
dc.contributor.authorVilardell, Teresa
dc.creatorGrec 2013 Festival de Barcelona
dc.date.accessioned2021-07-10T09:56:12Z
dc.date.available2021-07-10T09:56:12Z
dc.date.created2020-03-26T10:44:02Z
dc.date.issued2013-10-18
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12966/51
dc.descriptionEnregistrat al Teatre Sagarra (Santa Coloma de Gramenet), el 18-10-2013. Aquest espectacle forma part de la programació del Grec 2013 Festival de Barcelona.
dc.description.abstract"Evoca un dels versos més coneguts de Bartomeu Rosselló-Pòrcel. Reviu l'amistat entre el poeta mallorquí i Salvador Espriu. Una relació que neix durant la joventut i que passa de l'admiració mútua, la complicitat intel·lectual i l'afecte, a les divergències personals ideològiques, en el context de la República, la guerra i la postguerra. Amb poemes, proses i cartes s'estructura una dramatúrgia en la qual Espriu, Rosselló-Pòrcel i la seva amiga Amàlia Tineo ens porten a recórrer una relació complexa i singular. Una relació que s'estén més enllà del a mort prematura de Rosselló-Pòrcel, perquè Espriu no deixà d'evocar-lo al llarg de la seva obra i durant tota la seva vida. Descobreix un Espriu que fou jove, un Espriu desconegut, un Espriu emociant i emocionant." <br> Intèrprets: Manel Barceló, Fina Rius, Salvador Miralles, Miquel de Palol. Dramatúrgia: Rosa Delor, Teresa Vilardell, Miquel de Palol i la col·laboració de Fina Rius ; entrenament corporal: Pere Sais ; escenografia: Alfons Flores ; figurinista: Antoni Belart ; disseny il·luminació: Carlos Lucena, Rubén Taltavull; espai sonor: Jordi Collet ; ajudant de direcció: Marta Soro ; col·laboració en la direcció: Miguel Casamayor ; enregistrament i edició de vídeo: Eric de Gispert, Oriol Serra dels Serveis Audiovisuals de l'Institut del Teatre de Barcelona ; producció: Mola Produccions SL i La Trilateral ; coproducció: Festival Grec de Barcelona, Diputació de Barcelona, Institució Lletres Catalanes, Ajuntament de Santa Coloma de Farners, Ajuntament d'Arenys de Mar <br>
dc.formatVídeo
dc.format.extent01:25:43
dc.language.isocat
dc.language.isospa
dc.rightsEl MAE facilita l'accés a aquests materials únicament amb finalitats educatives i de recerca. Per a qualsevol altra finalitat, és responsabilitat dels usuaris la tramitació dels drets. Contacteu amb biblioteca.itb@institutdelteatre.cat si necessiteu suport.
dc.subjectEspriu, Salvador
dc.subjectRosselló-Pòrcel, Bartomeu
dc.subject.classificationTeatre
dc.titleFlames a la fosca : Espriu + Rosselló-Pòrcel
dc.typeEspectacle
dc.date.updated2023-03-11T16:08:33Z
dc.description.placeBarcelona
dc.relation.enllaccataleg2899009
dc.rights.accessRestricted access to the local community
dc.contributor.directorVilardell, Teresa
local.convertittrue


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record