Show simple item record

dc.provenanceUnitat Audiovisual Institut del Teatre
dc.creatorAllain, Iris
dc.date.accessioned2021-07-10T10:04:28Z
dc.date.created2020-05-05T07:56:09Z
dc.date.issued2019-06-19
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12966/442
dc.descriptionTreball final de coreografia i interpretació del CSD. Enregistrat a Aula P4. S5 de l'Institut del Teatre (Barcelona), el 19-06-2019.
dc.description.abstract"Corol·la es un solo, un solo es un círculo, un círculo es una espiral, una espiral es un espejo de imágenes que se alejan y se acercan, una repetición infinita de uno mismo, de sus fragmentos. Revolcarse, romperse, centrifugarse." <br> "NOVEMBRE és un terreny de joc on tres ballarins construeixen un paisatge en comú on s'enreden els cossos, els jocs físics i els mecanismes. Un entramat sense fi que ens parla del grup i de la col·laboració, de l'espai propi i de l'espai compartit, del plaer de jugar i de la imaginació. Una tardor singular feta d'enginy i de la suma de forces. NOVEMBRE és el joc d'estar junts." <br> Intèrprets: Iris Allain i alumnes del Taller de repertori II <br> Vestuari: ​Mercè Puxan ; escenografia: ​Jessica Sibina ; il·luminació: ​Carme Carretero ; coordinació tècnica, Marc Ases ; tècnic de llums, Carlos Lucena ; tècnic de so, Toni Suñé ; tècnica de maquinària, Vilma López <br>
dc.formatVídeo
dc.format.extent00:22:57
dc.rightsEl MAE facilita l'accés a aquests materials únicament amb finalitats educatives i de recerca. Per a qualsevol altra finalitat, és responsabilitat dels usuaris la tramitació dels drets. Contacteu amb biblioteca.itb@institutdelteatre.cat si necessiteu suport.
dc.subjectTesis i dissertacions acadèmiques
dc.subject.classificationDansa contemporània
dc.titleCorol·la - Novembre
dc.typeEspectacle
dc.date.updated2023-03-11T05:38:05Z
dc.description.placeBarcelona
dc.rights.accessRestricted access to the local community
dc.date.lift10000-01-01
dc.contributor.choreographerMargarit, Àngels
dc.contributor.choreographerLópez Espinosa, Roser
dc.contributor.teacherVilar, Laura
dc.contributor.teacherVendrell, Ester
local.convertittrue


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record