Show simple item record

dc.provenanceUnitat Audiovisual Institut del Teatre
dc.contributor.authorHall, Lee
dc.date.accessioned2021-07-10T10:22:25Z
dc.date.created2020-02-07T08:31:07Z
dc.date.issued2019-12-22
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12966/1824
dc.descriptionEspectacle dels alumnes de 4t de l'ESAD de les especialitats d'Escenografia i Interpretació i dels alumnes de 2n de l'ESTAE, amb la col·laboració de l'ESMUC, basat en l'obra original "The Sopranos" d'Alan Warner. Enregistrat a Teatre Ovidi Montllor de l'Institut del Teatre (Barcelona), el 22-12-2019.
dc.description.abstract"Divertida, crua i maleducada, “Les dames del perpetu socors” adapta la brillant novel·la “The sopranos” d’Alan Warner sobre un viatge de sis joves amigues en un moment molt delicat, un moment de canvi. Amb les cançons de Electric Light Orchestra de fons, “Les dames del perpetu socors” és un gloriós himne a l’amistat, joventut i la recerca de la llibertat. Prepareu-vos per a un llenguatge realment groller, llums intermitents, pirotècnia i un consum excessiu d’alcohol i drogues. Una veritable glopada de vida sense filtres." <br> Intèrprets: Claudia Añor López, Myriam Moukhles Garcia, Sara Palmero Milán, Roger Sahuquillo Ponsa, Andrea Sánchez i Sos, Abril Sanglas Martin, Aina Serena Serna <br> Escenografia, vestuari i il·luminació: Alba Paituví, Ivet Duran, Jules De Guibert ; músics ESMUC: Abril Saurí, Arnau Martín López, Nicolás Torres ; luminotècnia: Roger Camprubí, Raul Estany, Enric Fortuny, Cristian Perez, Eugeni Puigdomènech ; maquinària: Maria Agut, Pere Carrasco, Federico Di Bartolomeo, Kevin Axl Yobánolo ; so: Joaquim Nuevo, Oriol Torrent <br>
dc.formatVídeo
dc.format.extent01:47:25
dc.language.isocat
dc.rightsEl MAE facilita l'accés a aquests materials únicament amb finalitats educatives i de recerca. Per a qualsevol altra finalitat, és responsabilitat dels usuaris la tramitació dels drets. Contacteu amb biblioteca.itb@institutdelteatre.cat si necessiteu suport.
dc.subject.classificationInterpretació
dc.titleLes dames del perpetu socors
dc.typeEspectacle
dc.date.updated2021-05-20T11:11:50.605Z
dc.description.placeBarcelona
dc.rights.accessRestricted access to the local community
dc.date.lift10000-01-01
dc.contributor.directorJulià, Roger
dc.contributor.translatorBonilla, Neus
dc.contributor.translatorCamacho, Carme
dc.contributor.translatorNavarro, Sílvia


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record