Show simple item record

dc.provenanceUnitat Audiovisual Institut del Teatre
dc.contributor.authorSegura, Joan Maria
dc.date.accessioned2021-07-10T10:21:43Z
dc.date.created2018-06-25T09:24:06Z
dc.date.issued2016-01-23
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12966/1790
dc.descriptionTaller de 4t d'Interpretació-Musical, curs 2015-2016, ESAD, del 21 al 24 de gener de 2016 basat en l'obra original de Hristo Boitxev i de Jason Robert Brown. Enregistrat al Teatre Ovidi Montllor de l'Institut del Teatre (Barcelona), el 23-01-2016.
dc.description.abstract"Els personatges d'El coronel ocell es troben en la mateixa situació que els de Songs for a new world: han de prendre decisions que els portaran a grans canvis. Aquest ´s el punt de partida de la dramatúrgia d'aquest taller. Casualment els temes musicals quadren a la perfecció amb els conflictes, desitjos i situacions dels personatges de l'obra de teatre. El fet de no modificar les lletres de les partitures ni del text, ens ha decidit a presentar el taller com: El coronel ocell songs for a new world. Joan Maria Segura" <br> Intèrprets: Berta Roselló, Mireia Casado, Sara Adán, Júlia Bonjoch, Montse Pelfort, Mirena Nafarrate, Martina Tresserra <br> Disseny d'espai, vestuari i il·luminació: Mercè Lucchetti i Albert Ventura ; músics: Carlos Morera (piano, instrumentista IT), Mateu Peramiquel (teclats, exalumne de l'ESMUC), Pol Ribo (bateria, alumne de l'ESCMUC), Jaume Àvila (baix elèctric, alumne de l'ESMUC) ; ajudant de direcció: Josep Miquel Muñoz ; direcció musical i arranjaments: Carlos Morera ; assistent de moviemnt: Jaume Sandrà ; professora de cant: Isabel Soriano ; assistent de musical: Neus Fernández ; tutora d'escenografia: Montserrat Figueras ; professor de pràctiques de l'espai: Roger Orra ; professora de pràctiques de personatge: Elisa Echegaray ; professor de pràctiques d'il·luminació: Jaume Ayza <br>
dc.formatVídeo
dc.format.extent01:57:24
dc.language.isocat
dc.rightsEl MAE facilita l'accés a aquests materials únicament amb finalitats educatives i de recerca. Per a qualsevol altra finalitat, és responsabilitat dels usuaris la tramitació dels drets. Contacteu amb biblioteca.itb@institutdelteatre.cat si necessiteu suport.
dc.subject.classificationTeatre musical
dc.titleEl coronel ocell / Songs for a new world
dc.typeEspectacle
dc.date.updated2023-02-02T02:41:22Z
dc.description.placeBarcelona
dc.relation.enllaccataleg2904433
dc.rights.accessRestricted access to the local community
dc.date.lift10000-01-01
dc.contributor.adapterBouisset, Emma
dc.contributor.directorSegura, Joan Maria
dc.contributor.musicianMorera, Carles
dc.contributor.teacherFigueras, Montserrat
dc.contributor.translatorCasas, Joan
dc.contributor.translatorGuénova, Maria
dc.contributor.translatorBouisset, Emma
local.convertittrue


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record