Show simple item record

dc.provenanceUnitat Audiovisual Institut del Teatre
dc.date.accessioned2021-07-10T10:21:09Z
dc.date.created2021-06-03T08:22:49Z
dc.date.issued2020-12-03
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12966/1761
dc.descriptionTaller dels alumnes de 4t d'interpretació de teatre musical i escenografia amb la col·laboració de l'ESMUC. Enregistrat al Teatre Estudi de l'Institut del Teatre (Barcelona), del 3 al 6 de desembre de 2020.
dc.description.abstract«Deu personatges coincideixen, imprevistament, enmig d’una carretera trencada que els confronta i que, sense que ho sàpiguen, també els uneix. Deu veus que aprofiten aquesta trobada per compartir ferides i explorar les pròpies falles: un purgatori que els impulsa a expressar els seus planys a mesura que generen empatia, sororitat i comprensió a través de la música de Monteverdi i Cavalli, entre d’altres.» <br> Intèrprets: Zubel Arana, Candel Díaz, Maria Estela, Daniela Fumador, Edu Hidalgo, Mireia Morera, Xènia Nogué, Laura Pont, Paula Ramos, Maria Villarejo <br> Escenografia, vestuari i il·luminació: Celina Chavat, Xènia Cubí, Selene Sanchez ; músics de l'ESMUC: Miquel Bonal, Martí Cabarrocas, Pau Duran, David Vaamonde ; gravacions i espai sonor: Juanjo Barreda, Rafel Plana i Ferran Martínez, del col·lectiu d'instrumentistes de l'IT ; professora de Lectura i anàlisi: Gemma Rosset ; professora de Cant: Isabel Soriano ; professora de Moviment: Esther Sabaté ; professor de Pràctiques d’espai: Josep Carreras ; professora de Pràctiques de personatge: Elisa Echegaray ; professor de Pràctiques d’il·luminació: Antoni Ubach ; coordinació tècnica: Marc Ases ; tècnic de llums: Carlos Lucena ; tècnic de so: Toni Suñé ; tècnic de maquinària: Oriol Partagàs <br>
dc.formatVídeo
dc.format.extent01:16:39
dc.language.isocat
dc.rightsEl MAE facilita l'accés a aquests materials únicament amb finalitats educatives i de recerca. Per a qualsevol altra finalitat, és responsabilitat dels usuaris la tramitació dels drets. Contacteu amb biblioteca.itb@institutdelteatre.cat si necessiteu suport.
dc.subject.classificationTeatre musical
dc.subject.classificationEscenografia i altres tècniques
dc.titleLaments
dc.typeEspectacle
dc.date.updated2021-06-03T08:49:29.629Z
dc.description.placeBarcelona
dc.rights.accessRestricted access to the local community
dc.date.lift10000-01-01
dc.contributor.directorSabata, Xavier
dc.contributor.teacherSoriano, Isabel
dc.contributor.teacherOrra, Roger


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record