Skip to main content

Un cop iniciat el processament de l'enllaç estarà disponible.

Autor: Institut del Teatre

Títol: Inauguració del curs acadèmic 2020-2021

Durada: 00:13:02

Data: 2020-11-25

Materia: Esdeveniments especials

Lloc: Barcelona

Contingut: "Des de fa ja uns quants anys, unes setmanes després d’haver arrencat el curs, l'Institut del Teatre fa un acte d’inauguració del nou curs acadèmic al Teatre Ovidi. És un acte de benvinguda, festiu i d’encoratjament a alumnes, professorat i personal de cara al nou curs que comença. Sempre hi ha actuacions de l’alumnat o de persones graduades de les diferents escoles. També s'hi convida a algun professional de les arts escèniques que sovint desperta admiració i convida el públic a reflexionar. A més, aprofitant que el pati de butaques és ple, es fan breus parlaments des de presidència de Diputació de Barcelona i des de la Direcció General de l’Institut del Teatre. Enguany, l’acte d’inauguració de curs, tal com el coneixíem, no es farà. Les restriccions per la pandèmia ens han obligat a prendre aquesta decisió. Tot i això, hem preparat aquest vídeo per agrair l'esforç a totes i a tots els que fan possible que l’activitat a l’Institut del Teatre continuï endavant." -Fragment extret de la pàgina web oficial-.
Intervenen: Magda Puyo, Núria Marín, Joan Carles Garcia Cañizares

Format: Vídeo

Categoria: Suport_audiovisual

Idioma: Català

Col·lecció: Actes institucionals

Unitat: Institut del Teatre

Procedència: Unitat Audiovisual Institut del Teatre

Notes: Curs 2020-21: L'activitat a l'Institut del Teatre continua endavant més que mai. Aquest vídeo inclou fragments de tallers d'interpretació i dansa dels alumnes de l'Institut del Teatre i gravacions realitzades durant el confinament.

Drets: Reproducció només permesa amb finalitats d'investigació i docència. Per a qualsevol altre ús cal demanar autorització.