Skip to main content

Un cop iniciat el processament de l'enllaç estarà disponible.

Autor: Institut del Teatre

Títol: Premi dansa Institut del Teatre 2020 : funció dels finalistes

Durada: 01:36:26

Data: 2020-11-29

Materia: Dansa contemporània; Premis

Lloc: Barcelona

Contingut: SPAM. Only for you de Clàudia Mirambell ; JAPAN de Mabel Olea ; OBLIVION de Sílvia Batet ; OFELIA de Julia Romero.
El Premi de Dansa de l’Institut del Teatre és una iniciativa del Conservatori Superior de Dansa. En acabar la funció, el jurat entregarà els premis a la Millor Ballarina, al Millor Ballarí, el Premi del Públic i el Premi a la coreografia guanyadora, que rebrà la dotació econòmica i l’ajut per desenvolupar la proposta per ser estrenada en la programació del Festival Grec 2021.
Aquest premi compta amb la col·laboració de: Grec Festival Barcelona, Mercat de les Flors, Graner, SAT Espai Dansat, La Caldera Les Corts, Centre Cívic Barceloneta, Associació de Professional de la Dansa de Catalunya (APdC) i L’Estruch.

Format: Vídeo

Categoria: Espectacle

Idioma: Català; Castellà

Col·lecció: Actes institucionals

Unitat: Institut del Teatre

Procedència: Unitat Audiovisual Institut del Teatre

Notes: OBLIVION de Sílvia Batet ha resultat la coreografia guanyadora del Premi de Dansa de l’Institut del Teatre 2020. Enregistrat al Mercat de les Flors. Sala Maria Aurelia Capmany (Barcelona), el 29-11-2020.

Drets: Reproducció només permesa amb finalitats d'investigació i docència. Per a qualsevol altre ús cal demanar autorització.