Skip to main content

Un cop iniciat el processament de l'enllaç estarà disponible.

Autors: Institut del Teatre; Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques; Cementiris de Barcelona; Cañellas, Carles (titellaire); Granados, Bárbara (direcció)

Títol: Un concert per al record

Durada: 00:04:30

Data: 2011-06-07

Materia: Titelles

Lloc: Barcelona

Contingut: El titellaire Carles Cañellas, amb la col·laboració coreogràfica de Susanna Rodríguez, fa ballar "La violetera" a una ballarina clàssica de vint fils creada per Harry Tozer l'any 1946
Músics de l'Orquestra de corda i cor Nessun Dorma. Violins: Rosa Marquès, Urs Beckers, Vladimir Chilaru, Eloi Ortells i Joël Sabaté; Violes: Rebecca Macauley i Sole Vicente; Violoncels: Marta Medico; Contrabaix: Pere Charles; Sopranos: Carmen de Rivera i Vanesa Villanueva; Mezzos: Eulàlia Fantova i Marta Planella; Tenors: Joan Baptista i Toni Trigueros; Baixos: Jordi Sànchez i Lucas Groppo; Direcció: Andrés de Rivera.Amb la participació de Pau (veu) i Eva de la Torre (violoncel)

Format: Vídeo

Categoria: Espectacle

Idioma: Català

Col·lecció: IT

Unitat: MAE

Procedència: Unitat Audiovisual Institut del Teatre

Notes: Actuació inclosa dins l'acte "Un concert per al record" (07/06/2011), organitzat per Cementiris de Barcelona. Titella cedida pel fons del Museu de les Arts Escèniques (MAE) de l'Institut del Teatre.

Drets: Reproducció només permesa amb finalitats d'investigació i docència. Per a qualsevol altre ús cal demanar autorització.