Skip to main content

Un cop iniciat el processament de l'enllaç estarà disponible.

Autor: Institut del Teatre

Títol: Tot dansa 2017: som el que som

Durada: 00:49:48

Data: 2017-05-25

Materia: Dansa contemporània

Lloc: Barcelona

Contingut: "Tot Dansa és un projecte educatiu de ciutat que té com a objectiu principal fomentar i donar a conèixer la dansa contemporània. Tracta d'implicar en un procés d'aprenentatge artístic a l'alumnat de centres públics d'ensenyament secundari i de batxillerat de Barceona, i als seus docents, que els acompanyen i els guien en l'experièncai. Esdevé una eina formativa i educativa que connecta diversos perfils, generacions i realitats amb un objectiu comú: la dansa. La complicitat entre les institucions que impulsen el projecte, l'Institut d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona, el Mercat de les Flors i el Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre són garantia de la seva qualitat artística i pedagògica."
Intèrprets: Alumnes dels INS: Barcelona Congrés, Bernat Metge, Galileo Galilei, Icària, Menéndez Pelayo, Roger de Flor, Turó de Roquetes ; col·labora: Escola Municipal de Música de Nou Barris
Coreògrafa: Inés Boza ; suport coreogràfic i de formació: Cecilia Colacrai, Maxime Iannarelli, Mireia de Querol

Format: Vídeo

Categoria: Espectacle

Col·lecció: Jornades i Conferències

Unitat: Institut del Teatre

Procedència: Unitat Audiovisual Institut del Teatre

Notes: Enregistrat a la Sala MAC del Mercat de les Flors (Barcelona), el 25-05-2017.

Registre Biblioescènic:   Veure Fitxa

Drets: Reproducció només permesa amb finalitats d'investigació i docència. Per a qualsevol altre ús cal demanar autorització.