Skip to main content

Un cop iniciat el processament de l'enllaç estarà disponible.

Autors: Simposi teatre de titelles (1r : 2015 : Barcelona); IF Barcelona

Títol: Simposi teatre de titelles: desdoblament i alteritat - part 2

Durada: 3:13:09

Data: 2015-10-22

Materia: Teatre d'objectes

Lloc: Barcelona

Contingut: La ciutat i els seus monstres / Manuel Delgado. Presentació: Toni Rumbau -- Col·loqui -- Panell de lectura de presentacions i debat -- Primera història d’Esther : improvisació per a titelles de Salvador Espriu / Carles Cabrera -- Torn de preguntes -- L’ús dels titelles i el concepte d’alteritat al teatre de l’oprimit: la venjança dels objectes / Andreu Carandell -- Torn de preguntes -- Entre Mojigangas y Anaquillés. Recipientes de lo ancestral-guerrero en el Caribe colonial / Karina Moret Miranda -- Torn de preguntes -- El pessebre com a autorepresentació / Enric Benavent Vallès -- Torn de preguntes -- Col·loqui -- La ciutat i el desdoblament -- Gabriel Janer Manila (tot i que estava prevista no es va poder fer per indisposició del conferenciant)

Format: Vídeo

Categoria: Conferencia

Idioma: Català; Castellà

Col·lecció: Jornades i Conferències

Unitat: Institut del Teatre

Procedència: Unitat Audiovisuals Institut del Teatre

Notes: Enregistrat els dies 22 i 23 d'octubre del 2015 a l'Auditori de l'Institut del Teatre Producció i organització: IF Barcelona i Institut del Teatre

Registre Biblioescènic:   Veure Fitxa

Drets: Reproducció només permesa amb finalitats d'investigació i docència. Per a qualsevol altre ús cal demanar autorització.