Skip to main content

Un cop iniciat el processament de l'enllaç estarà disponible.

Autor: Institut del Teatre

Títol: Roda de premsa de presentació de la participació de Catalunya a la Quadriennal de Praga 2015

Durada: 00:57:58

Data: 2015-06-12

Materia: Institut del Teatre; Esdeveniments especials

Lloc: Barcelona

Contingut: Presentacions de Jordi Roig, gerent de l'Institut del Teatre ; Salvador Esteve, president de la Diputació de Barcelona ; Ferran Mascarell, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya ; explicació dels continguts de l'estand a la Quadriennal per part de Bibiana Puigdefàbregas, comissària exposició i intervencions d'Alfons Flores i Franc Aleu comentant les seves intervencions, precs i preguntes.
Intèrprets: Salvador Esteve, president de la Diputació de Barcelona ; Ferran Mascarell, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya ; Bibiana Puigdefàbregas, comissària de PQ15 Catalunya ; Alfons Flores, artista present a PQ15 Catalunya ; Franc Aleu, artista present a PQ15 Catalunya

Format: Vídeo

Categoria: Acte

Idioma: Català

Col·lecció: Actes institucionals

Unitat: Institut del Teatre

Procedència: Unitat Audiovisual Institut del Teatre

Notes: L'edició d'enguany de la Quadriennal de Praga compta amb una participació rècord de 71 països, entre els quals s’hi troba Catalunya, amb un projecte dissenyat i desenvolupat per l’Institut del Teatre amb dues exposicions, una conferència, una taula rodona i cinc peces escèniques en viu. Els artistes convidats a PQ15 Catalunya són l’escenògraf, Alfons Flores, el vídeo creador, Franc Aleu, l’escenògraf i figurinista, Lluc Castells, la cantant i performer, Clàudia Schneider, l'escenògraf, Adrià Pinar, l'artista pluridisciplinar, Jan Mech, els arquitectes, Toni Ramón i Ivan Alcázar, les companyies Societat Doctor Alonso i Moare Danza, i els alumnes de l'especialitat d'Escenografia de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) l’Institut del Teatre. La participació de Catalunya a la Quadriennal de Praga 2015 es fruit de la col·laboració de l’Institut del Teatre amb l’Institut Ramón Llull, la Universitat Politècnica de Catalunya, l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) i l’empresa BAF General de Catalunya. Enregistrat a l'Auditori de l'Institut del Teatre (Barcelona), el 12-06-2015.

Registre Biblioescènic:   Veure Fitxa

Drets: Reproducció només permesa amb finalitats d'investigació i docència. Per a qualsevol altre ús cal demanar autorització.