Show simple item record

dc.provenanceUnitat Audiovisual Institut del Teatre
dc.date.accessioned2021-07-10T10:04:41Z
dc.date.created2020-05-06T11:43:44Z
dc.date.issued2018-07-29
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12966/487
dc.descriptionTreball de final de carrera, de l'especialitat de Coreografia i Interpretació, del CSD. Enregistrat al Teatre Estudi de l'Institut del Teatre (Barcelona), el 29-07-2018.
dc.description.abstract"L'alumna Irene González presenta el seu treball final de l'especialitat de coreografia i interpretació amb les següents peces: Pelegrins Intuïció. Recerca. Creixement. La peça s’inspira en la figura del pelegrí com a nòmada en recerca de coneixement de si mateix i del que l’envolta a través de la vivència de les circumstàncies que el camí presenta. Remarcant com de ric pot resultar ser la suma de diferents individualitats. “Caminante, no hay camino, se hace camino al andar”Machado i Record és la reconstrucció d’un procés (que va començar fa sis anys) a través del seu record, des del punt més llunyà al més actual. Sent conscient de tota l’abstracció amb què en el moment d’ara, que marxo, recordo el moment en què vaig entrar. Protagonitzant el cos, el qual ha viscut dins seu diferents processos que han transformat la seva manera de moure's" <br> Pelegrins: intèrprets: Helena Gispert, Marc Vilajuana, Irene González ; vestuari: Miquel Barcelona ; il·luminació: Oleguer Vilardebò, Miquel Barcelona <br> Record: coreografia: Irene González ; intèrpret: Irene González ; il·luminació: Oleguer Vilardebò <br>
dc.formatVídeo
dc.format.extent00:53:12
dc.rightsEl MAE facilita l'accés a aquests materials únicament amb finalitats educatives i de recerca. Per a qualsevol altra finalitat, és responsabilitat dels usuaris la tramitació dels drets. Contacteu amb biblioteca.itb@institutdelteatre.cat si necessiteu suport.
dc.subjectTesis i dissertacions acadèmiques
dc.subject.classificationDansa contemporània
dc.titlePelegrins. Record
dc.typeEspectacle
dc.date.updated2020-11-18T08:23:27.954Z
dc.description.placeBarcelona
dc.relation.enllaccataleg2908618
dc.rights.accessRestricted access to the local community
dc.date.lift10000-01-01
dc.contributor.choreographerGonzález, Irene
dc.contributor.teacherVilar, Laura


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record