Show simple item record

dc.provenanceUnitat Audiovisual Institut del Teatre
dc.creatorInstitut del Teatre
dc.creatoriCat
dc.date.accessioned2021-07-10T10:03:54Z
dc.date.created2020-02-28T09:47:56Z
dc.date.issued2017-03-23
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12966/331
dc.descriptionPrimer programa del projecte "Això és un drama! 2017", impulsat per l'Institut del Teatre juntament amb l'iCat. Enregistrat a la sala d'exposicions del Museu de les Arts Escèniques de l'Institut del Teatre (Barcelona), el 23-03-2017.
dc.description.abstractEl primer programa estarà dedicat a la relació i interacció entre pedagogia i arts escèniques, i comptarà amb la presència de l'actual directora de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) de l’Institut del Teatre, Mercè Mariné, i la docent i candidata Montse Vellvehí. També participaran les dues persones candidates a la direcció del Conservatori Professional de Dansa (EESA/CPD) de l’Institut del Teatre, l’actual director Keith Morino, i la docent Esmeralda Maycas. D’altra banda també seran presents a la tertúlia Eduard Vallory fundador i director del projecte Escola Nova XXI i Montserrat Ismael, coordinadora dels Projectes Educatius del Mercat de les Flors i del Graner. Aquesta segona tertúlia continua amb Montse Vellvehí, Esmeralda Maycas. Els actors i graduats de l’Institut del Teatre Pol López, Pau Vinyals i Júlia Barcelona, de la Companyia Solitària, parlaran de l’espectacle que actualment representen al Teatre Lliure “Filla del seu pare” d’Aleix Aguilà dirigida pel graduat Pau Miró, i que ha penjat el cartell d’entrades exhaurides. Es llegirà un treball del graduat Marc Villanueva "El satisfecho vuelve la espalda a la fuente". Presenta: Bruno Sokolowicz.
dc.formatAudio
dc.format.extent00:34:42
dc.language.isocat
dc.relation.ispartofseriesAixò és un drama
dc.rightsEl MAE facilita l'accés a aquests materials únicament amb finalitats educatives i de recerca. Per a qualsevol altra finalitat, és responsabilitat dels usuaris la tramitació dels drets. Contacteu amb biblioteca.itb@institutdelteatre.cat si necessiteu suport.
dc.subjectProgrames radiofònics
dc.subject.classificationArts escèniques
dc.subject.classificationPedagogia
dc.titleAixò és un drama! Pedagogia i arts escèniques - programa 1 (2a tertúlia)
dc.typeSuport audiovisual
dc.date.updated2020-11-18T08:16:47.557Z
dc.description.placeBarcelona
dc.rights.accessRestricted access to the local community
dc.date.lift10000-01-01


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record